Cautare

182 de rezultate pentru "tiriac jr" (7.79 secunde)
Investitii în instrumente cu risc ridicat:- 30% actiuni listate, instrumente pe piata monetara, obligatiuni, fonduri mutuale.Maximul investitiilor în actiuni listate va fi de 30%, iar maximul investitiilor în instrumente cu risc scazut va fi de 90%.ALLIANZ-TIRIAC (Fondul AZT Viitorul Tau)1.
„Primii care au aflat la începutul acestui an ca li s-a majorat rata la credit au fost cei care s-au împrumutat la Unicredit Tiriac.
Alta banca, Uni Credit Tiriac Bank, te anunta ca are un „helpdesk carduri“, ceea ce înseamna un serviciu de urgenta unde detinatorii de carduri pot cere ajutor de specialitate.
UniCredit Tiriac Bank ofera la pachet depozit si fond de investitii cu o dobânda fixa mare la euro, de 8% pe an, si de 10% la lei, dar te obliga sa depui minimum 5.000 de lei sau 1.500 de euro.  Comisioane de administrare Dobânda la unul dintre depozitele Bancpost a urcat pâna la 10,5%, la o suma minima de 500 de lei, însa banca percepe un comision de administrare de 1,5 lei pe luna pentru fiecare cont.
UniCredit Tiriac Bank ofera la pachet depozit si fond de investitii cu o dobânda fixa mare la euro, de 8% pe an, si de 10% la lei, dar te obliga sa depui minimum 5.000 de lei sau 1.500 de euro.  Comisioane de administrare Dobânda la unul dintre depozitele Bancpost a urcat pâna la 10,5%, la o suma minima de 500 de lei, însa banca percepe un comision de administrare de 1,5 lei pe luna pentru fiecare cont.
Banca Româneasca, ABN Amro Bank, Volksbank, Credit Europe Bank, UniCredit Tiriac, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, BRD SocGen, Banca Comerciala Româna, CEC Bank, Bancpost, OTP Bank, Libra Bank si Banca Comerciala Carpatica.
Pe Pilonul III activeaza ING Asigurari de Viata (ING Clasic, ING Optim), Allianz-Tiriac Pensii (AZT Moderato, AZT Vivace), Aviva Asigurari de Viata (Pensia Mea), BCR Asigurari de Viata (BCR Prudent) si OTP Garancia Asigurari (OTP Strateg).Cristina CHICOS
Distribuitorul de gaze Distrigaz Sud renunta la serviciile Postei Romane privind incasarea facturilor la gaze de la clienti, oficiile postale fiind inlocuite de la 1 august cu ghiseele Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si cu unitatile PayPoint."Noile modalitati de incasare a facturilor sunt parte integranta a procesului de modernizare a Distrigaz Sud", se arata intr-un comunicat al companiei.Pentru plata facturilor la PayPoint si la Banca Centrala Cooperatista, clientii Distrigaz Sud dispun de 900 de unitati.Alte modalitati de plata a facturilor catre Distrigaz Sud sunt prin debit direct, prin intermediul bancilor BCR, BRD, ING, Raiffeisen Bank, Romexterra Bank, Banca Transilvania si UniCredit Tiriac, la caseriile companiei, la agentiile bancare BRD, Romexterra sau automatele CitiBank, cu cardul la bacomatele BRD, BCR si Romexterra si online, pe pagina de Internet a companiei.Distrigaz Sud a fost privatizata in 2005, cand a fost cumparata de Gaz de France.
Compania Ford a anuntat astazi preluarea activitatilor de distributie de la Tiriac Auto. Aceasta companie va functiona cu incepere din 2010.Romcar SRL va functiona in formula actuala pana la 31 iulie 2010, dupa care nu va mai functiona sau va avea o alta structura.
În ultimii 16 ani, Romcar SRL (controlata în prezent de omul de afaceri Ion Tiriac) a fost importatorul autorizat al vehiculelor si componentelor Ford în România.
La UniCredit Tiriac Bank, creditul de nevoi personale "Constant" în lei, pe o perioada de zece ani, are o dobânda de 16,95%, iar la euro - 14,95%.
fostul tenisman Ion Tiriac (pozitia a doua, cu o avere de 2,2-2,4 miliarde de euro), finantatorul Farul Constanta, Gheorghe Bosanceanu (locul 30, cu 225-230 de milioane de euro), finantatorul FC Arges, Cornel Penescu (locul 42, cu 160-170 de milioane de euro), finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu (locul 45, cu 150-160 de milioane de euro), la egalitate cu actionarul clubului Dinamo Bucuresti, Nicolae Badea (150-160 de milioane de euro), actionarul dinamovist Vasile Turcu (locul 56, cu 130-135 de milioane de euro), presedintele executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea (locul 65, cu 120-125 de milioane de euro), finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany (locul 84, cu 94-96 de milioane de euro), finantatorul formatiei Jiul Petrosani, Alin Simota (locul 170, cu 43-46 de milioane de euro), finantatorul formatiei de hochei HC Csikszereda, Janos Kurko (locul 249, cu 24-27 de milioane de euro) si fostul fotbalist Gheorghe Hagi (locul 286, cu 16-18 milioane de euro).
Compania are ca partener, in dezvoltarea lantului de centre comerciale, firma irlandeza Moritz, iar pe partea de credite bancare lucreaza cu UniCredit Tiriac Bank si Bancpost.
Compania Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat, luni, o pagina web prin intermediul careia clientii persoane fizice pot achizitiona online polite auto (RCA si CASCO) si de calatorii in strainatate, a anuntat asiguratorul.
Alte banci, alte taxe inedite si mari UniCredit Tiriac Bank are afisat un comision de acordare a unui credit de 3% din valoare (minimum 60 de euro).
Astfel, pentru a obtine un credit de la UniCredit Tiriac Bank, trebuie sa ai varsta de 20 de ani, iar pentru Alpha Bank, de 21 de ani.
Suntem in discutii cu multi dezvoltatori si pot sa spun ca asteptam cu totii aceasta legislatie", a declarat Melih Mengu, vicepresedinte Corporate Banking, Unicredit Tiriac Bank, in cadrul primului workshop international din Romania pe tema energiei eoliene.
La UniCredit Tiriac Bank, tinerii sunt informati ca nu se stie nimic despre "Prima casa". O doamna foarte prietenoasa realizeaza scoring-ul familiei care vrea sa se imprumute.
BCR, BRD-SocGen, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Alpha Bank, Volksbank, Banca Transilvania, Bancpost, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Bank Leumi, ATEbank, Intesa Sanpaolo Bank, Credit Europe Bank, OTP Bank, Unicredit Tiriac Bank, ING Bank, Emporiki, Millennium Bank si Garanti Bank.
In acest sens, Eximbank a aprobat saptamana trecuta scrisoarea de garantie bancara in vederea acordarii unui imprumut de la UniCredit Tiriac, necesar pentru realizarea lucrarii.
google-analytics.com